.

.

Гореща продажба на VLT-XL5LP / 499B040-10 на най-високо качество, подмяна на проектора гола крушка за MITSUBISHI LVP-XL5U / XL5U / XL6U проектори,

Гореща продажба на VLT-XL5LP / 499B040-10 на най-високо качество, подмяна на проектора гола крушка за MITSUBISHI LVP-XL5U / XL5U / XL6U проектори,

BGN 46.38

Брой продукти
Налично за поръчка


Лампа на проектора търговска марка : за проекта на MITSUBISHI или лампа модел Num be r : VLT-XL5 LP-CB
Място на произход : Китай
Обгръщащ информация : в мехура и кутия
Срок за доставка : в рамките на 24 часа
Условия на плащане : paypal, т/Т, Western Union
Минимален брой Orde r : 1 бр.
Способността за доставка : 10000 КОМПЮТЪР / м онтх
Гаранция за качество : 6 месеца гаранция подробно описание на продукт
1. Подмяна на лампата на проектора VLT-XL5 LP-CB с корпус
2. съвместима модел на проектор : за проектор MITSUBISHI LVP-XL5 U / XL5 U / XL6 U,
3. гаранция : 6 месеца
4. животът Мдл p : 25 00 часа ние предлагаме всички марки крушки проектор и предлагаме няколко варианта, за да направи клиентите доволни. ние доставяме лампа на проектора, смяна на лампата, която е съвместима лампа на проектора, оригинална голи лампа на проектора, подмяна на голи лампи, оригинална горелката проектор, подмяна на горелки проектор. 1. лампа на проектора : оригинални голи лампи+ корпус с оригиналното качество, но на висока цена на изпълнение.
2. Подмяна на лампата на проектора : лампа на най-конкурентни pirce( ние можем перфектно да отговарят на клиенти в pirce и брой с нашата собствена горелка проектор, на производствената линия на корпуса и поточна линия) 3.оригиналната гол лампа на проектора, подмяна на голи лампи в оригиналната горелка проектор, подмяна на горелки проектор.
Тела могат да се събират свободно според изискването на клиента. Всички лампи са с гаранция 6 месеца
Как и кога да се замени лампа на проектора
Може би е време да се замени лампа на проектора. Лампата плъзга с напредване на възрастта. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, през които вашата лампа е използвана чрез вградена система за меню. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение.
Ние Ви препоръчваме да се обърнете към ръководството на потребителя, за да определите точните инструкции за вашия конкретен модел. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните : изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в нова крушка и сменете корпуса на лампата и капака. Най-важното е да запомните, че никога не трябва да се докосват лампи или корпуса директно с пръсти .
Съвети за удължаване живота на проектора и лампата
Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се удължи срока на експлоатация на лампата.

Общи свойства

търговска марка:
Chem
Номер На Модела:
VLT-XL5LP-CB
Тест:
Всички лампи са тествани преди да изпратите
Тип:
Съвместим проектор гола крушка
Гаранция:
180 дни
производство:
Лампи DANCHO
номер на частта:
VLT-XL5LP-CB
Компайбельный проектор:
за проектор MITSUBISHI LVP-XL5U / XL5U / XL6U,
време на живот:
2000-3000h

Добавки за продукти