.

.

2 елемента аксесоари за интериора на облегалката за глава столчето за кола регулировочная бутон за отключване заключване на кутията на ключа за Volkswagen Teramont Atlas 2017 2018

2 елемента аксесоари за интериора на облегалката за глава столчето за кола регулировочная бутон за отключване заключване на кутията на ключа за Volkswagen Teramont Atlas 2017 2018

BGN 14.00 BGN 17.25

Брой продукти
Налично за поръчка


Точка Изписване : (Този Продукт Е Авто Аксесоари)
Поддържани автомобили : за Volkswagen VW Teramont Atlas 2017 2018
описание на обекта :
Състояние : 100% нов марка . Материал : висококачествен ABS матиран или въглеродни влакна. Включва : 2 броя /комплект за 1 автомобил. Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. Лесен монтаж, без инструменти. Автомобилна тиксо 3 M закрепено .
Начин на инсталация :
Стъпка 1 : моля, почистете мястото с помощта на 50% спирт, за да сте сигурни, че няма прах.
Стъпка 2 : премахнете лепило 3m отзад;
Стъпка 3 : загрейте лепило 3m горещ въздушен пистолет; (съвет за обличане с помощта на приложената лента 3m се състои в това, да я стопля дръжки и капаци, това прави лепило на лента е по-лепкава, и те ще останат завинаги!)
Стъпка 4 : Инсталиране на продукти на точното място, не мийте колата си в рамките на 48 часа.
БЕЛЕЖКА :
Всички наши продукти не са подходящи за автомобил, който е вариантной версия. Ако вашият автомобил е вариантной версия, моля, свържете се с продавача, преди да купите.
това, че ние изпращаме по същия начин, както е показано на фигура, Моля потвърдете с помощта на снимки, преди да предложи на цената на стоката.
Условия За Доставка :
Уведомление за Русия;
Във връзка с това, че експресна-в компанията на Русия, освежава много нови условия за доставка, всеки получател трябва да бъде обявен за пълното име (пълно име, което включва в себе си три думи).Така че, моля, оставете пълното си име? при покупка на стока. Той се нуждае от нас, за да организираме доставка.Считайте, че ви избави от неудобството, благодаря за вашето сътрудничество.
Ние можем да изпратим по целия свят
Стоката ще бъде доставена в рамките на 3 работни дни, след като плащането бъде потвърдено. В някои случаи датата ще бъде отложена, поради липса на средства. Въпреки това ние ще ви уведомим за това по електронната поща.
Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително,но не само, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и т.н.
Проследяване на номер ще бъде гарантирано, онлайн проследяване на разположение на 3-5 дни след кораб.
Ние доставяме стоки в други страни по света.
Ние ще използваме въздушна поща стълб кит " или "EMS express" или "въздушна поща стълб Хонг конг"за купувач на стоки за доставка.Дължина на по-дълги предмети, ние ще използваме" EMS express"за доставка на купувача.

Общи свойства

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Името На Модела:
120711
Година:
2017-2018
Широчина На Елемента:
8cm
Вид На Материала:
ABS матирано или въглеродни влакна
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
търговска марка:
канмазон
Тегло На Продукта:
0.5kg
Дължина На Продукта:
10cm
Височина На Продукта:
1inch
Автомобили:
За Volkswagen VW Teramont Atlas 2017 2018

Добавки за продукти