.

.

Червен / златен / синьо/ сребристо / черно / жълто/ оранжево автомобилен климатик преминете панел на кутията рамка стикер покритие за Jeep Wrangler 11-16

Червен / златен / синьо/ сребристо / черно / жълто/ оранжево автомобилен климатик преминете панел на кутията рамка стикер покритие за Jeep Wrangler 11-16

BGN 37.00 BGN 45.98

Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящ за Jeep Wrangler 2011 2012 2013 2014 2015 2016 (продава се както се вижда, моля, проверете годността внимателно преди да си купите) Описание на продукта : Състояние : 100% нов материал : високо качество ABS . Цвят : цветът е същият като на снимките. В комплекта са включени : 1бр. Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. В пакета включва : 1 бр червен/ златен/ синьо/ сребристо/черно/ жълто/ оранжево автомобилен климатик преминете панел на кутията рамка стикер покритие за Jeep Wrangler 11-16 както знаем, версии на автомобили имат някои разлики в различните страни. Моля, уверете се, че вашият автомобил е с форма на нашето фото-шоу преди закупуване ! Всеки въпрос, моля, свържете се с нас , благодаря лесна инсталация и никакви промени не се изисква. Доставка на вашите закупуване на стоки обикновено се изпращат в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.
Ние обикновено даваме си за покупка на стоки в зависимост от избрания начин за доставка.
Всички данъци върху вноса/такси (ако има такива) трябва да бъдат заплатени от вас. Гаранция И Рекламации На Стоките
Всеки детайл е пълно с тествани преди превоза, ние никога не изпращаме небезупречные детайли, за да се избегне връщане или връщането корабоплаването.
12-месечна гаранция за производствени дефекти от датата на получаване. Ако продуктът не работи правилно по време на гаранционния период, можете да го върнете за подмяна, както и заплащането на разходите за обратна доставка (препоръчана въздушна поща).
Ако не сте напълно доволни от покупката на стоката по някаква причина, можете да го върнете в рамките на 30 дни след получаването им. Возвратная разходите за доставка и всички свързани с него разходи, платени от вас, ние ще направим пълно възстановяване на първоначалната сума на поръчката.
Преди да се върне стоките, свържете се с нас за да получите обратен адрес. Ако върнатите стоки бъдат получени непълни или повреден, допълнителни такси ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.
Освен това, Моля, имайте предвид, че ако возвратная доставка, причинени от погрешно да закупят, първоначалната цена за доставка и таксата за обработка на товари не подлежат на връщане. Така че, ако не сте сигурни, кой продукт се купуват, не се колебайте да се свържете с нас.
Коментари
Вашите положителни коментари-това е част от нашия успешен бизнес. Ние ценим вашите искрени коментари, ако нещо се обърка, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема, а не преценявайте нас отрицателно в нужда.

Общи свойства

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Тегло На Продукта:
0.4kg
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
търговска марка:
КУДЖУЙ
Година:
за Jeep Wrangler 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE

Добавки за продукти