.

.

Съединените Щати внасят 6-инчов макара тип ультрафильтрационной мембрана, ЭЛЕКТРОФОРЕЗНЫЙ лакокрасочный филтър SEG-UF-5640, специална гаранция

Съединените Щати внасят 6-инчов макара тип ультрафильтрационной мембрана, ЭЛЕКТРОФОРЕЗНЫЙ лакокрасочный филтър SEG-UF-5640, специална гаранция

BGN 2720.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Добре дошли на дознанию
6-инчовата сонда электрофорезная боя, UF мембрана, американски внос SUN brand электрофорезная боя, ультрафильтрационная мембрана SEG-UF-5640 оригиналното качество гаранция една година!
Электрофоретическая боя и ультрафильтрационный мембранен елемент са в основата на электрофоретической ультрафильтрационной система и нейната основна функция е :
1 электрофоретическая боя, която се измие от повърхността на детайла, може да се възстановява, а възстановената электрофоретическая боя може да се използва за икономии на предприятията на 30% от покупната цена электрофоретической боя също така може да се избегне замърсяване на околната среда, причинено от заустването на отпадъчни води с боя.
2 получената ультрафильтрационную вода може да се използва като вода за измиване электрофорезной баня.
3 през съответния разряд на ултрафилтрацията, премахване на различни йони в электрофоретическом резервоара на боя по време на производствения процес може да стабилизира работната течност электрофоретической боя.
За текуща поддръжка и почистване на :
Текуща поддръжка на цялостната система на ултрафилтрацията обикновено включва облекчаване и възстановяване на количеството на филтрата, минаваща през ультрафильтрацию. Обикновено, при нормалната работа на электрофоретической боя, няколко фактора, които влияят на ультрафильтрацию : вид боя, процент на съдържание на твърди вещества, температура и проводимост, стойността на рН, разрешение за ползване (система за подаване на боя, входно налягане и налягане в системата, UV, при преработка на замърсители, се дължи на множество фактори също оказват влияние върху нормалната работа на системата за ултрафилтрация, по този начин, подробно ежедневно запис или не, за да се избегнат някои потенциални проблеми, има голямо значение за точните решения и проблеми.
Известно време след шофиране изход системи за ултрафилтрация ултрафилтрация ще бъдат стабилизирани чрез на ниво на консумация. Това е устойчива стойност на потока е нормалната стойност на системата, когато продукцията на течност пада до устойчиво стойността на 70%, системата трябва да бъде почистен, в противен случай това ще доведе до задръствания и ще направи трафика невосполнимым.
Забележка : при ежедневната експлоатация или в процес на почистване система за ултрафилтрация трябва да бъде максимално намалена нон-стоп в нормални условия, системата за ултрафилтрация при затворена подаване на почистващо помпа или по-рано, трябва първо бавно затвори впускные и изпускателните клапани на помпата до пълно затваряне, най-накрая затваряне на двигател и незабавно почистване на ультрафильтр.

Общи свойства

Тип:
Дуршлаги И Ситечки
документ:
CIQ, CE / EU
търговска марка:
ТИММОР
Вид На Метал:
неръждаема стомана
Характеристика:
Еко-Содружественный
Номер На Модела:
ro мембрана

Добавки за продукти