.

.

Запечатване на бутилки алуминиево фолио уплотнителя капачки, машини за запечатване на електромагнитната индукция DL-500 220V (размера уплътнения:20-100mm)

Запечатване на бутилки алуминиево фолио уплотнителя капачки, машини за запечатване на електромагнитната индукция DL-500 220V (размера уплътнения:20-100mm)

BGN 92.00 BGN 96.96

Брой продукти
Налично за поръчка


Запечатване на бутилки алуминиево фолио уплотнителя капачки, машини за запечатване на електромагнитната индукция DL-500 220 V (размера уплътнения : 20-100mm)
Показване на изображението :
Въведение
Машина за запечатване на индукция с помощта на принципа на електромагнитната индукция, машината дава възможност за бутилки с алуминиево фолио, за да движи под уред електромагнитна индукция, което ще незабавна висока топлина, за да се стопи алуминиево фолио и да я прилипателем до дупка bung, и след това бутилката загерметизированы тя се използва широко като пакетираща машина на фармацевтични препарати, пестициде, масло и линия индустрии Косметик.
Спецификация На Машината
Модел : DL-500 E
Източник на захранване : AC150 V-270 V
Изходна мощност : 800-1200Вт
Работна честота : 30 khz ±5%
Диаметър на запечатване : 20-100мм
Височина герметизируемого контейнер : не се ограничава до
Максимално допустимия ток на хранене :
Нето тегло : 2.7 кг
Допълнителни параметри може да се намери в ръководство на английски език
Експлоатационни характеристики
·Лесен за използване-без никакви инструменти, plug-задава ниво на мощност и печат.
·Всички дигитален дизайн осигурява точност и премахва остарели аналогови елементи за управление.
·Липсата на движещи се части, липса на шум, 100% твердотельная surface електроника за дълъг експлоатационен срок.
* Усъвършенстван съвременен дизайн, самостоятелен с вградена защита .
Обхват на приложение
DL-500Е е ръчно електромагнитен индукционный нагревателен уред, специализирана в областта на запечатване на алуминиево фолио контейнери по фармация, химическа промишленост, пестициди, храните, козметиката и леката промишленост. Съдове, изработени от различни материали, са стегнати. С малки размери, легковесом, лесна дейност, соответствующе за low-volume продукти и дейности в лаборатории. Машината работи на принципа на електромагнитната индукция на : алуминиево фолио за капака на бутилката мигновено се нагрява много силно и се разтопи, така че бутилката плътно увива и запечатывается. Печатът е влагостойким, плесневеющим, измама и кражба спирачка и удължава срока на съхранение на стоките. Херметични контейнери могат да бъдат изработени от PE, PP, PS, PET, ABS, стъкло, порцелан и т.н., Но не и от метал. Благодарение на новите модулни силово устройства Япония той е по-икономичен в сила и в 20~30 пъти по-бързо, в миг на нагряването, отколкото обикновените вакуумно-тръбни нагреватели, ефективността му за отопление е над 90%.

Общи свойства

търговска марка:
LZHZXY
Тип:
Странично оттичане
Номер На Модела:
Dl-500
Състояние:
НОВО
Източник На Захранване:
източник на захранване:
Изходна мощност:
800~1200w
Работна Честота:
30 khz ±5%
диаметър на запечатване:
20-100мм
Височина герметизируемого контейнер:
Не е ограничен
Максимално допустима мощност:
Нето тегло:
2.7 кг

Добавки за продукти