.

.

20pcs D32mm гъвкав въртящ се силен неодимовый магнитна кука с вертикална сила на сцепление 16 кг

20pcs D32mm гъвкав въртящ се силен неодимовый магнитна кука с вертикална сила на сцепление 16 кг

BGN 130.40

Брой продукти
Налично за поръчка

Размер : диаметър 32 мм. Работна температура : по-ниска от 80 градуса. Толеранс : +_2 mm. Посоката на магнетизирането : през дебелина. Вертикалното усилие тяга : в рамките на 18 кг. Магнитна сила се определя от това, как да ги използвате .(магнити могат да привличат само изделия от желязо, кобалт, никел. Чисто и дебелина , както и размера на контактната повърхност на желязна плоча определят мощност магнити. Колкото по-чиста, по-дебел и повече от желязна плоча, толкова по-силно ще се прояви магнити.) Този продукт се състои от неодимового магнит вътре, обернутого стоманена кука A3( въртяща се на 180 градуса), гуменият пръстен между Магнит и стоманата създава съпротивление, за да се предотврати загубата на магнити. Целият диаметър на D32mm.
много се включва в себе си : 20pcs× магнитна кука D32mm.
Повече изображения магнити са на по-ниски нива, в сравнение с китайската монета на един юан. Заявление за неодимовых магнитните куки :
Магнитни куки се използват широко в ежедневието офис, кухня, баня, гараж и индустриални области, като например работилници, фабрики, складове и така нататък.
При работа с неодимови магнити повече трябва да се внимава :
НЕОДИМОВИ МАГНИТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА. НЕ ГЛОТАЙТЕ И НЕ ВДЫХАЙТЕ МАГНИТИ. ПРОГЛАТЫВАНИЕ ИЛИ ВДИШВАНЕ НА МАГНИТИ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО НАРАНЯВАНЕ ИЛИ СМЪРТ. РЕДКИ ЗЕМИ МАГНИТИ-ТОВА НЕ Е ИГРАЧКА. ПОСТАВЯНЕ НА МАГНИТИ, КОГАТО ТЕ СА ОСТАВЕНИ БЕЗ НАДЗОР. Децата не трябва да се позволи да се справят или да си играе с редкоземельными магнити. Децата и възрастните не трябва да поемат магнити или поставят магнити във всеки отверстии на тялото, такъв като на ухото, носа или устата си. Ако магнити заглатываются или аспирируются в белите дробове, се изисква незабавна медицинска помощ.
Неодимови магнити са крехки и могат лесно да се счупят. Тези магнити ще размагниченными под въздействието на висока температура. Тези магнити са силни и могат да се ускори развитието на по-високи скорости, до Един друг и към железистому материал. Когато тези магнити идват съвместно бързо, те може да съсипе и да се прекъсне изпрати частици на скоростта. Тези магнити също могат силно да се свива, ако им позволят да се съберат срещу кожата. Вие трябва винаги да се носят ръкавици и защита на очите при работа с големи магнити. Много големи магнити могат да представляват опасност от раздробяване и не трябва да се работи.

Общи свойства

Част:
Магнит NdFeB
Номер На Модела:
Смогл да бъде подгонян
Приложение:
Промишлен Магнит
Тип:
Постоянен
Форма:
Форма На Чаши

Добавки за продукти