.

.

6шт 360 градуса 1/4 остър конектор 5.35 поток на Спайк барботьор капково напояване излъчватели цвете плодно дръвче поливане краен

6шт 360 градуса 1/4 остър конектор 5.35 поток на Спайк барботьор капково напояване излъчватели цвете плодно дръвче поливане краен

BGN 5.00 BGN 6.70

Брой продукти
Налично за поръчка

6шт 360 градуса 1/4 "остър конектор 5.35" поток на Спайк барботьор капково напояване излъчватели цвете плодно дръвче поливане краен

Характеристика
Име на продукта : 360 градуса поток Спайк барботьор
Нападателят на размера : да се свържат до 4 / 7mm
Приложение : напояване на градина, поливане на зелени домове, садоводческий напояване,Поливане на цветята на саксията.
Дължина : 136 mm(5,35 инча)
Изработени от чист полипропилен, този продукт се отличава отлична механична, термична и химична стабилност.

- -
- -
- -
Може Да Се Угоди На :
-
Уважаеми Клиенти,
Благодарим ви, че избрахте магазин Green Thumb! Вашето удовлетворение е нашата най-висша чест!
С нашите искрени поздрави, тук бихме искали да зададете на вашия внимание на някои важни наблюдения, както е показано по-долу :
За Данък
Като се има предвид, че повечето от нашите клиенти не обичат данъци (а вие? : p), ние не покриват никакви данъци в цените на продукти или Товари. Така че, ако някой данък ще бъде извикан, когато можете да получите пакет, моля, любезно се грижи за него.
Доставка
След като вашата поръчка бъде инсталиран, ние организираме детайли, внимателно упакуем ги и ще доставим възможно най-скоро.
Пакети трябва да лети по суша и море, а също така от време на време да си почине. Така че, моля, бъдете търпеливи. В края на краищата те ще се стигне до вашите вратата, както е определен стар приятел.
Ако имате нужда от подробности спешно, моля добросердечно свържете се с нас, ние ще ви предложим подгонянное разрешение за вашите възможности.
За снимки и изображения
Снимки и рисунки са предназначени само за демонстрация,те са на външен вид, размер или диаметри. Количествени показатели на снимките и изображенията трябва да се разбира като това, което получаваш.
За Обратна Връзка
Екип за обслужване на зелен палец с голяма страст и пълно сърцето си. Но хората правят грешки. Ако, за съжаление, че нещо не е наред, моля, свържете се с нас веднага, ние ще проектира заедно с вас. Моля, не преценявайте 3 звезди или по-ниска saliently без предварително съобщение. Това нищо не помага, а само ранени добри сърца, които наистина заслужават втори шанс от вас. Благодарим ви!
Благодаря ви, че отново сте избрали магазин the greenthumb!
Пожелавам на добър път!
Искрено Твоя,
Екипът на Зелен палец

Общи свойства

Тип:
Пръскачки
Номер На Модела:
P-S001
търговска марка:
Нуонуауэлл
Спринклерный Тип:
Краен

Добавки за продукти