.

.

ABS литьевая форма на обтекател на бодикит за ДУКАТИ 749 999 2003 2004 с безплатна доставка

ABS литьевая форма на обтекател на бодикит за ДУКАТИ 749 999 2003 2004 с безплатна доставка

BGN 611.00 BGN 718.40

Брой продукти
Налично за поръчка


Стандартна доставка : ние организираме производството на комплекта обтекател в рамките на 24 часа след получаване на ясна плащане.
Срокът за изготвяне обикновено е 14 дни, без никакви лоши метеорологични условия. Ако това лошо време, а на края ще 3-5 дни по-късно, отколкото обикновено.
Ние изпращаме само на адрес . Моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията. Ние обикновено обявяваме 100-150 във фактурата, ако клиентите не оставят никакви съобщения за обявена стойност. (Забележка : ние не носим никаква отговорност за данъци или загубата, когато комплект обтекател, удържани от местната митница клиенти или се връща за вас, ако не изтеглим го или не плащат данък на време) и ние ще помогнем на клиентите да изпратите стоката въздушна пращането на China Post Air Parcel или EMS в съответствие с различните страни. EMS обикновено отнема 16-24 ден, за да стигнете до клиенти в европа, азия страни, САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Въздушна осъществяване на China Post обикновено отнема 24-35 дни, за да стигнем до клиенти в Руската Федерация, някои азиатски страни, страни от Близкия Изток, Източна Европа, африка, Чили и Бразилия. Но крайният срок на доставка ще зависи от това, когато митническо ще пусне на стоки или клиентът ще завърши процедурата за внос. Правилата на връщане :
Всички рекламации се приемат. Повечето от тях ще бъдат нови и в оригинална опаковка.
Вие трябва да се свържете с нас в рамките на 30 дни след получаване на стоката.
Връщането се осъществява под формата на връщане на парите или за обмен.
Обратната доставка ще бъде платена от своята покупка.
Обратна връзка : моля, пишете ни на положителна оценка от 5 звезди с общ подробно оценени на продажбите (DSR) 5 звезди след получаване на стоката.
Моля, свържете се с нас , преди да ни оставят отрицателно или неутрално мнение, комуникацията може да реши 99,9% от проблемите, ние се грижим за всеки клиент.
Ако оставите ни неутрална или отрицателна обратна връзка, без никаква връзка с нас ,ние не ще се погрижи за това да решите за вас някакъв проблем . (Тъй като разглежда всички неутрални мнения като отрицателни, те повече няма да бъдат изтрити).

Общи свойства

Тип Елемент:
Седалките И Декоративни Корнизи
Името На Модела:
749 / 999 2003-2004
търговска марка:
MOCOFAIRINGS
Тегло На Продукта:
12kg
Вашия Мотор Правят:
Дукати
Вид На Материала:
Предварителна пластмаса ABS
Направено от компанията:
Zxmt на Резервни части OEM мухъл
Съдържание на пакета:
99,9% -100% OEM
Качество:
Топ качество ранг в Китай (ниво ОЭМ)
Боядисване:
Uv метод и отлична работа на картини
is_customized:
Yes

Добавки за продукти