.

.

Art Акустична Violin 4/4 Lotus Painted High-grade Ebony Fittings Maple Black Violino Music Instruments w / Full Accessories

Art Акустична Violin 4/4 Lotus Painted High-grade Ebony Fittings Maple Black Violino Music Instruments w / Full Accessories

BGN 226.00 BGN 238.40

Брой продукти
Налично за поръчка


Марка : Kinglos
Номер на модел : HB-1306
Материал Лице : Смърч
Задната Част / От Страничната Страна Материал : Клен
Горния Материал : Клен
Материал Fretboard : Абанос
Материал Banta : Бразилско Дърво
Дизайн : Сребърен Лотос
Цвят : Черен
Технически характеристики на : 1/2, 3/4, 4/4
Kinglos-Марка-Лидер в областта на визуалното изкуство цигулки
Цигулка Kinglos са изработени от традиционни материали, смърч и клен за цигулка, за да се осигури музикално изпълнение.
Междувременно, с помощта на най-новата технология на оцветяване, на базата на позиционирането и стыковке клони, цветове и дърво, те са високо гарантират жизнеността и тонуса на невредим, за да се придаде на цигулка стилен и персонализирани визуален ефект.
Всички детайли са изработени ръчно от по-старите лютиерами от Шанхай консерватория за музика. Отличен за студенти, начинаещи цигулка, а също и професионални палиеров.
Kinglos Visual Arts Violin има слот и декоративни елементи, може да се използва като музикален инструмент и подарък за декорация на дома.
Характеристики :
1. характеристика на представяне-ръчно изработени от масивно дърво, предоставя цигулка наследил материали и качество на звука на традиционните някои, много подходящ за ентусиасти цигулка и деца, за да играят.
2. декоративна функция-силно гуманизированный, персонализиран дизайн, може да се окачат на стената или показва в мебелната сцената за декорация на дома, също е подходящ за хотели, кафенета, барове, магазини и други модни бижута пространство, за почивка и т.н., това ще е пространство на стаята си и различит художествен вкус на собственика.
Патентовани технологии :
Произведени по технология пантенционной на живописта, за да се гарантира принципите на вибрационни и звук, производство на цигулка, цигулката Kinglos Visual Arts са с прекрасно качество на тон, съвсем различно от онези цигулки, които са били обработени с лак в сплошном червено, жълто, синьо, бяло и черно-цветове на съвременния пазар.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
а) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.
Списък На Пакетите :
1 * colophony
1 * Изключване на звука
1 * Троен Смычок
4 * Струните На Цигулка
1 * Раменна Акцент
1 * Цигулка Ръчно Изработени
1 * Калъф За Цигулка
.

Общи свойства

Размер:
4/4
Номер На Модела:
HB-1306
Материал На Задната Част / Страна:
Явор
Материал Джолан:
Явор
търговска марка:
Seven Angel
Материал Лук:
Бразилски Гора
ГОРНИЯ МАТЕРИАЛ:
Ела
Материал На Лицето:
Ела
Материал Fretboard:
Масивна Дървесина

Добавки за продукти