.

.

50шт 3M 10 метра за PS4 Micro USB Plug и Play Charge Пад контролер кабел за Sony Playstation 4 безжичен контролер кабел

50шт 3M 10 метра за PS4 Micro USB Plug и Play Charge Пад контролер кабел за Sony Playstation 4 безжичен контролер кабел

BGN 150.40

Брой продукти
Налично за поръчка


100% чисто Нов и високо качество USB 2.0 A мъжки (4 щифта) към Micro-B мъжки (5-пинов) precision съединители осигуряват висока скорост на трансфер на данни удобно зарежда вашия безжичен контролер едновременно зарежда и да играе в същото време, кабел ви позволява да продължат да геймплея е съвместим с за смартфон лесно да импортирате и да изтегли цялата си музика и данни, актуализиране на вашите устройства на висока скорост с най-новата музика и данни дължина на кабела : около 3 м Забележка : цени на едро поръчка, може да изпрати DHL безплатно
50шт х кабел за зареждане
Ali Express поддържа дебитни карти Visa, Master Card, Maestro, Western Union и банкови преводи. За да научите повече за начините на плащане в Ali Express, моля, вижте в "помощен център"
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Изпращаме поръчката само на адрес за доставка. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Общи свойства

Съвместим Марка/Модел:
SONY
Номер На Модела:
Черен
SONY модел:
PlayStation4
търговска марка:
сюнбэйфан
За да кандидатстват за:
За PS4
Дължина:
3M
брой:
GSO07302
SONY модел:
PlayStation4

Добавки за продукти