.

.

Лазерната Машина За Премахване На Лунички Безболезнено Петна Петното Татуировка Брадавица Петънце Отстраняване Дръжка Красотата На Преносим Грижи Обзавеждане З?

Лазерната Машина За Премахване На Лунички Безболезнено Петна Петното Татуировка Брадавица Петънце Отстраняване Дръжка Красотата На Преносим Грижи Обзавеждане З?

BGN 47.00 BGN 72.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Лазерната Машина За Премахване На Лунички Безболезнено Петна Петното Татуировка Брадавица Петънце Отстраняване Дръжка Красотата На Преносим Грижи Обзавеждане За Грижа За Кожата
Ръководство за експлоатация : 1. бутонът за захранване (on / off) : продължително натискане на бутона (on /off) в продължение на 3 секунди , червена светлина ще изгори след стартиране по подразбиране на ниво 1. Red light е предназначена за нива на мощност.Той автоматично ще се изключи след 30 минути, ако след старта няма да бъде от никаква работа. Бързо натиснете бутона (вкл. / изкл) два пъти, тя ще покаже текущото ниво на заряд на батерията , а след това натиснете произволен клавиш за връщане (зеленият цвят означава храна). 2. Бутон за работа (OUT) : Натиснете бутона (OUT), за да започне работа, отпуснете бутона (OUT), за да спрете работа(индикаторът свети в оранжево на цвят). 3. защитна функция : продължително натискане на бутона (OUT)в продължение на 2 минути, устройството ще спре да работи автоматично, ако трябва да продължи да работи, трябва първо да отида на бутона (OUT), и след това отново да натиснете бутона (OUT), за да започнете. 4. индикатор за батерията и описание на зареждане : Ако всички 3 зелени искра горят, това означава 100% заряд на батерията; ако на втория зелен пламък да гори, то това е 75% заряд на батерията; ако първият Зелената светлина свети,това означава 50% заряд на батерията, когато последната зелена светлина да мига, след това зареждане на батерията става 25%. Когато започне зареждането на тази писалка за премахване на Бенки, автоматично ще се изключи и да спре да работи, 3 зелени искра ще сигнализира на своя страна. Когато всички 3 зелени искра светят и повече не се променят, това означава, че зареждането на приключи. Характеристика :
С помощта на уникалната електрическа ионную технология, премахване на бенки, брадавици, петна, лунички, месести бенки, не уврежда нормалната кожа и не кровоточа. Той има 3 вида на интензивност за различна обработка. Долното ниво се използва на място и Веснушке. Силно ниво се използва за кроте. Компактен, преносим и лесен за използване. Пълен заряд може да се използва непрекъснато в продължение на повече от 5 часа. Спецификация :
Технология : електрически Ion Материал : ABS бял цвят тегло : 120 г Размери : 19*3 см(дължина*широчина) Мерки за безопасност : 1.It предлага да тестват новата свин-кожата при първото използване на това оборудване, а след това прекара обработка, след като сте напълно ще се запознаете с производителността и работата на това устройство.

Общи свойства

Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
малък делфин
Размер:
Medium
Номер На Модела:
JO868
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Приложение:
Лицето

Добавки за продукти